Luksuzna Vila sa bazenom

Podaci

ID #A25-201
Cena 5.000 €
Tip Kuća
Lokacija Beograd, Čukarica, Banovo Brdo - Zarka Vukovica Pucara
Sobe 6
Kvadratura 510 m2
Površina placa 5 a
Datum 09/10/19

Karakteristike

Opis nekretnine

Vila sa bazenom je sagrađena na zasebnom placu u elitnom delu Košutnjaka na Banovom Brdu i okružena je kućama sličnog kvaliteta.

Ukupna kvadratura je 510 kvadratnih metara i 4 sprata. Sadrži 6 spavaćih soba od kojih svaka ima zasebno kupatilo. U prizemlju vas čeka prostrani dnevni boravak sa 85 kvadratnih metara, zajedno sa kuhinjom, toaletom za goste i veliku pokrivenu terasu koja gleda na bazen.

Svi materijali su orijentisani ka luksuzu, a primer tome su stepenice koje vode ka ulaznim vratima koje su od granita, dok su unutrašnje od mermera. Ulazna kao i sobna vrata su od materijala koji pružaju vrhunsku zvučnu i termalnu izolaciju za potpuni komfor, i uz snižene troškove održavanja. Spavaće sobe su sa francuskim prozorima, dok terasa na drugom spratu pruža divan pogled.

Tri spavaće sobe se nalaze na prvom spratu, dok su na drugom dve. Cela površina kuće sadrži podno grejanje, dok će Vaše spavaće sobe grejati takođe i radijatori. Vredi spomenuti da je ovo jedina kuća u Beogradu koja u svih 7 kupatila ima ugrađene bidete (higijenski tuševi) koji se nalaze odmah pored WC šolja.

U suterenu je vrlo praktična garaža za 2 vozila. Tu su i teretana, soba za poslugu, kupatilo-vešernica za 2 mašine, tehnička soba i 2 ostave. Silazna rampa ka garaži ima dovoljno prostora za još 3 parkirana vozila, a takođe je opremljena sa grejačima za hladnije dane, kao i zasebnim olucima.

Ulica u kojoj je vila je slepa, tako da je promet automobila i pešaka minimalan. Boja rasvete fasade se može menjati u 256 boja, i tako prilagoditi posebnim prilikama i praznicima.

Ovo je takođe "pametna" kuća, opremljena modulima za kontrolu klime i gasnog grejanja. Sa Vašeg mobilnog telefona možete pratiti video nadzor, alarmni sistem, dojavu požara i curenja gasa, kao i grajanje i klimatizaciju iz bilo kog dela sveta.

Usluge agencije 50% od prve kirije

Kontakt

Ozrenka nekretnine

064/123-79-43
0113573151
064/123-79-43

Zadovoljan klijent je najbolja naša preporuka.

Aktuelno

Izdvojeni oglasi

Prodaja

Prodaja

Prodaja

Beograd, Čukarica

Ibarski put

Naši agenti